Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Taxakørekort Roskilde

Drømmer du om at erhverve dig et taxakørekort i Roskilde eller omegn? Så er du kommet til den rigtige side. Hos Bach’s Gear Køreskole har vi mange års erfaring med undervisning i forbindelse med taxakørekort, og vi står klar til at hjælpe dig med at erhverve dit. Der er ingen krav om at skulle modtage undervisning ifm. et taxakørekort, men det kan være svært at bestå prøverne uden.

Få et tilbud på taxakørekort i Roskilde i dag på telefon 20 72 22 48 eller via kontaktformularen.

Hvordan foregår prøven?

Når du ønsker at tage et taxakørekort, skal du bestå en teori- og køreprøve. Teoriprøven er den samme som da du erhvervede dit kørekort til personbiler. Kraverne er dog her skærpet, så du højst må have 3 fejl for at bestå prøven. Til køreprøven vil du blive spurgt ind til køretøjets udstyr, hvorefter du vil få oplyst 2 adresser, som du skal finde den korteste vej til.

Hvad er kravene til et taxakørekort?

For at du kan tage et taxakort, skal du være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort til personbiler. Hvis du ikke allerede har dette, så kan vi planlægge et samlet forløb, hvor du tager begge kørekort. Det er også et krav, at du får en lægeerklæring, der erklærer dig egnet til at køre erhvervskørsel.

Få et tilbud på taxakørekort i Roskilde

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på et taxakørekort? Så giv Bach’s Gear Køreskole et kald på telefon 20 72 22 48, og lad os sammensætte et tilbud på et taxakørekort i Roskilde til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at rette henvendelse, hvis du ønsker uddybende informationer om det praktiske i forbindelse med erhvervelse af et taxakørekort.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

  • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
    – Jagger Serhildan Adib
  • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
    - Peter Klarskov Døssing
  • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
    – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her