Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus i Roskilde

Ved førstegangserhvervelse af førerret, kan et kørekort kun udstedes til ansøgere, der har gennemført et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hos Bach’s Gear Køreskole tilbyder jeg dette kursus til alle mine elever. På den måde er du fri for selv at skulle finde et sted, hvor du kan tage kurset. Jeg afholder løbende førstehjælpskurser, så der er god mulighed for, at du kan finde et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Ring til køreskolen i dag på telefon 20 72 22 48 og hør mere om mit førstehjælpskursus i Roskilde.

Hvad indebærer kurset i færdselsrelateret førstehjælp?

Mit førstehjælpskursus i Roskilde omfatter 8 timers undervisning, der indeholder:

 • Førstehjælp i basal genoplivning (4 timer)
 • Færdselsrelateret førstehjælp (4 timer)

Efter gennemførelse af det færdselsrelaterede førstehjælpskursus udsteder instruktøren et kursusbevis på, at du har deltaget aktivt og dermed gennemført og bestået kurset. Kurset vil foregå på køreskolen i Roskilde.

Godkendt instruktør

Undervisningen i færdselsrelateret førstehjælp skal være gennemført i overensstemmelse med Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplaner for basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp. Undervisningen skal samtidig udføres af en instruktør, der er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Alt dette er du sikker på er opfyldt, hvis du deltager på vores førstehjælpskursus i Roskilde.

Tilmeld dig vores førstehjælpskursus i Roskilde

Hvis du ønsker at tilmelde dig vores kursus i færdselsrelateret førstehjælp, eller hvis du har spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 20 72 22 48 eller skriftligt via vores kontaktformular eller info@bachsgear.dk. Du kan også selv booke en tid her på vores hjemmeside. Det er nemt og hurtigt. Vi ser frem til at se dig til vores førstehjælpskursus.

OBS: Tilmelding til vores førstehjælpskursus i Roskilde er bindende.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

 • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
  – Jagger Serhildan Adib
 • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
  - Peter Klarskov Døssing
 • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
  – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her