Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Generhvervelse af kørekort i Roskilde

Har du mistet dit kørekort? Så står jeg klar til at hjælpe dig med fornyelse af kørekort i Roskilde. Hvis det er flere år siden, at du har erhvervet dit kørekort, er det en god ide at få opfrisket teoridelen og modtage lidt køreundervisning, så du er helt klar til aflægge og bestå de to prøver.

Ring til telefon 20 72 22 48 og hør mere om dine muligheder i forbindelse med generhvervelse af kørekort i Roskilde.

Undervisning tilpasset dit behov

Når det gælder generhvervelse af kørekort, skal du selvfølgelig ikke igennem den samme undervisning som dengang, du erhvervede kørekortet for første gang. Jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, så jeg tilrettelægger undervisningen således, at du hurtigst muligt kan bestå teoriprøven og køreprøven igen. Ring gerne og få en uforpligtende samtale om fornyelse af dit kørekort i Roskilde.

Betinget frakendelse eller ubetinget frakendelse?

Alt efter om du har fået en betinget- eller ubetinget frakendelse af dit kørekort, gælder der forskellige regler. Ved en betinget frakendelse må du stadig køre bil, men du skal inden for 6 måneder bestå både en teoriprøve og køreprøve, hvis du ønsker at beholde kørekortet. Ved en ubetinget frakendelse må du ikke køre bil inden, at du har du bestået en teoriprøve og køreprøve. Jeg har gennem årene hjulpet mange med deres generhvervelse af kørekort i Roskilde, både ved betinget- og ubetinget frakendelse, og jeg står klar til at hjælpe dig!

Få et tilbud på generhvervelse af kørekort i Roskilde

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på fornyelse af kørekort i Roskilde på telefon 20 72 22 48 eller via kontaktformularen. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med generhvervelsen.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

  • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
    – Jagger Serhildan Adib
  • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
    - Peter Klarskov Døssing
  • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
    – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her