Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Kvalitetsbevidst trafikskole i Roskilde

Søger du en trafikskole, der er kvalitetsbevidst i Roskilde? Så er Bach’s Gear Køreskole et oplagt valg. Bach’s Gear Køreskole er ejet af Carina Bach, der har mange års erfaring som kørelærer. Hun har gennem årene hjulpet mange kunder med at få deres kørekort i Roskilde – skal du være den næste?

Kontakt din lokale køreskole i Roskilde her

Kontakt Bach’s Gear Køreskole i dag på telefon 20 72 22 48 og hør mere om vores køreskole i Roskilde.

Professionel køre- og teoriundervisning

Bach’s Gear Køreskole er en kvalitetsbevidst køreskole i Roskilde.

Carina gennemfører en grundig teoriundervisning, der gør dig klar til at køre på vejene. Det er lovpligtigt at have 16 kørelektioner, før du kan tage køreprøven. Det er selvfølgelig altid muligt at få flere køretimer, hvis der er behov for det. Vi tager en lav pris for ekstra køretimer, så du stadig får et billigt kørekort i Roskilde.

Vi tilbyder også førstehjælpskursus

Det er obligatorisk at tage et færdselsrelateret førstehjælpskursus, når man tager et kørekort. Hos Bach’s Gear Køreskole har vi den fordel, at vi selv kan tilbyde dig førstehjælpskurset. Vores førstehjælpskursus foregår på vores køreskole i Roskilde, og det varer 8 timer. Efter kurset er gennemført får du et kursusbevis, der dokumenterer din deltagelse på kurset. Herefter er du klar til at tage dit kørekort i Roskilde.

Kørekort pris?

Hos Bach’s Gear Køreskole har vi kørekort til en pris, som er gjort så lav muligt. Vi har samlet prisen i en lovpakke, der indeholder den undervisning, du behøver for at kunne bestå teori- og køreprøven. Du kan læse mere om vores lovpakke og se prisen under fanen, ”Priser”.

Kontakt Bach’s Gear Køreskole

Ønsker du at tilmelde dig et hold, eller har du spørgsmål til vores køreskole i Roskilde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 20 72 22 48 eller skriftligt via vores kontaktformular eller info@bachsgear.dk. Vi fortæller dig gerne mere om vores køreskole i Roskilde.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

  • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
    – Jagger Serhildan Adib
  • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
    - Peter Klarskov Døssing
  • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
    – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her