Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Teoriprøve til kørekort

Ønsker du at booke en tid til en teoriprøve til kørekort i Roskilde? Så kan det ske hos Bach’s Gear Køreskole. Hvis du allerede går hos vores kørelærer, hjælper kørerlæren dig med at bestille en teoriprøve, når du er klar til at tage den. Er du derimod dumpet til en teoriprøve, eller skal du tage en ny teoriprøve ifm. generhvervelse af dit kørekort, så har du mulighed for selv at bestille en tid til din teoriprøve her på hjemmesiden. Du skal altid have bestået teoriprøven før, at du kan gå op til den praktiske køreprøve.

Hør mere om vores teoriprøve til kørekort i dag på telefon 20 72 22 48.

Hvordan foregår en teoriprøve til kørekort?

En teoriprøve i forbindelse med erhvervelse af et kørekort til en bil foregår altid på samme måde uanset, hvilken køreskole, du vælger. Teoriprøven foregår i et lokale sammen med en række andre elever, men den løses individuelt. Til teoriprøven får du præsenteret 25 billeder på en computer, der alle har tilknyttet et spørgsmål og 2-4 svarmuligheder. For at bestå teoriprøven må du højst have 5 fejl i prøven, og du får typisk resultatet med det samme efter, at du har gennemført testen.

Hvornår kan jeg tage teoriprøven?

Der er en regel om, at du tidligst må tage teoriprøven 1 måned før, at du fylder 17 år. Du skal være opmærksom på, at der kan være ventetid på at kunne tage en teoriprøve til kørekort.

Kontakt Bach’s Gear Køreskole

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med teoriprøve til kørekort, eller ønsker du at tilmelde dig et af vores undervisningshold? Så kontakt os på telefon 20 72 22 48 og lad os fortælle dig mere om dine muligheder eller tilmelde dig til et hold.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

  • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
    – Jagger Serhildan Adib
  • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
    - Peter Klarskov Døssing
  • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
    – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her