Kør bedre bil end dine forældre…

Tilmeld dig nu!Se priser

Teoriundervisning

Teoriundervisningen er en del af den undervisning, som du skal have gennemgået, før du kan få dit kørekort.

Den første gang du kommer til teoriundervisning vil du få udleveret en lektionsplan som skal følge dig gennem hele dit forløb.
Det er et lovkrav at lektionsplanen følges nøje.

Teoriundervisningen foregår sideløbende med, at du modtager praktiske lektioner i kørsel. Du skal se det som at en praktisk kørelektion bekræfter den foregående teorilektion.

Det betyder, at når du i den teoretiske undervisning har lært om f.eks. kørsel på motorvej, så vil du efterfølgende modtage kørelektioner på en motorvej.

Du skal altså have modtaget den nødvendige teoriundervisning, før du kan komme ud at køre – det er derfor vigtigt at både du og den undervisende kørelærer får skrevet under på at en lektion er gennemgået.

Der er mulighed for at gennemgå teoriundervisningen som internetbaseret undervisning via en af vore PC’ere, hvor kørelæreren vil være til stede som en aktiv vejleder og diskussionspartner og sideløbende vil høre dig i emnet.
Det skal fremgå af din lektionsplan, hvis en lektion er gennemgået som internetbaseret undervisning.

Der er ligeledes mulighed for tavleundervisning, hvor vi i fællesskab gennemgår dagens emne via storskærm, illustrationer og gennemgang af disse på tavle – der vil være afslutningsvise spørgsmål til hvert emne, som besvares og gennemgåes i fællesskab.

Sagt om Bach’s Gear køreskole

  • Carina er nok en af de bedste kørelærer du finder i hele Roskilde og omegn. Carina er er en sød og meget imødekommende person, hun er altid glad og har et smil på læben, hun formår virkelig at få dig til at føle dig tryg og sikker når du er ude i trafikken. Snyd ikke dig selv, vælg Carina som din Kørelærer..
    – Jagger Serhildan Adib
  • Alle jeg kender, som har kørt med Carina, er bestået i første hug – …jeg fik mit eget kort i juni ’14! Selvom det selvfølgelig ikke lykkes for hver eneste elev, skal det forstås at Carina er en utrolig tålmodig lærer, som bare har styr på det hele! Kan til enhver tid anbefales!
    - Peter Klarskov Døssing
  • Carina er og bliver den bedste kørelærer man kan ønske sig! Hun får en til at slappe af, hvis man er det mindste nervøs eller bange og hvis man har en dårlig dag er hun altid klar på at lytte! Carina kan varmt anbefales!. 
    – Jeanette Susanne Grathwohl

Se flere udtalelser her