Kontakt din lokale køreskole i Ans

Kontakt Bach’s Gear Køreskole i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig – enten hvis du skal tage dit kørekort første gang, vil have opfrisket din kørsel eller har brug for generhverv af kørekort.

Hvad bliver prisen på kørekortet?

Hos Bach’s Gear Køreskole har vi kørekort til en pris, som er gjort så lav muligt. Vi har samlet prisen i en lovpakke, der indeholder den undervisning, du behøver for at kunne bestå teori- og køreprøven. Du kan læse mere om vores lovpakke og se priser her.

Ønsker du at tilmelde dig et hold, eller har du spørgsmål til vores køreskole i Ans, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt Bach’s Gear Køreskole

Søger du en kvalitetsbevidst køreskole i Ans og omegn? Så er Bach’s Gear Køreskole et oplagt valg. Bach’s Gear Køreskole er ejet af Carina Bach, der har mange års erfaring som kørelærer. Hun har gennem årene hjulpet mange kunder med at få deres kørekort i og omkring Ans – skal du være den næste?

Vi kan kontaktes på telefon 20 72 22 48 eller skriftligt via vores kontaktformular eller info@bachsgear.dk. Vi fortæller dig gerne mere om vores køreskole og det, vi tilbyder.

Find os her

Østre Langgade 32B,
8643 Ans By

Telefon