Teoriprøve

Ønsker du at booke en tid til en teoriprøve til kørekort? Det kan vi hjælpe dig med hos Bach’s Gear køreskole i Ans.

Teoriprøve til kørekort

Hvis du allerede går hos vores kørelærer, hjælper kørelæreren dig med at bestille en teoriprøve, når du er klar til at tage den. Det gælder også hvis du er dumpet til en teoriprøve, eller du skal tage en ny teoriprøve ifm. generhvervelse af dit kørekort.
Du skal altid have bestået teoriprøven før, at du kan gå op til den praktiske køreprøve.

Hør mere om vores teoriprøve til kørekort i dag på telefon 20 72 22 48.

Hvordan foregår en teoriprøve til kørekort?

En teoriprøve i forbindelse med erhvervelse af et kørekort til en bil foregår altid på samme måde uanset, hvilken køreskole, du vælger. Teoriprøven foregår i et lokale sammen med en række andre elever, men den løses individuelt. Til teoriprøven får du præsenteret 25 billeder, der alle har tilknyttet et spørgsmål og 2-4 svarmuligheder. Billederne præsenteres på en storskærm imens du afgiver svar på et ark papir.
For at bestå teoriprøven må du højst have 5 fejl i prøven, og du får typisk resultatet med det samme efter, at du har gennemført testen.

Hvornår kan jeg tage teoriprøven?

Der er en regel om, at du tidligst må tage teoriprøven 1 måned før, at du fylder 17 år. Du skal være opmærksom på, at der kan være ventetid på at kunne tage en teoriprøve til kørekort.

Kontakt Bach’s Gear køreskole

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med teoriprøve til kørekort, eller ønsker du at tilmelde dig et af vores undervisningshold? Så kontakt os på telefon 20 72 22 48 og lad os fortælle dig mere om dine muligheder eller tilmelde dig til et hold.