Rutinetimer

Bachs Gear tilbyder rutinetimer til dig, som måske ikke har kørt længe, er lidt usikker i trafikken eller blot føler, du kunne bruge lidt “opfriskningstimer”

Rutinepakke

Normalpris: 2.850 kr
Spar: 351kr.*

Din pris: 2.499 kr.
Pakken indeholder:
  • Onlineadgang til undervisningssystemet ”køreklar” (40 dage)
  • 4 Køreletioner på vej (1 lektion er på 60 minutter)
Mulighed for ekstra tilkøb:
  • Kørelektion a 45 minutter kr 475,-
  • Kørelektion a 60 minutter kr 600,-
  • Glatbanekursus kr 2495,-

Alle priser er inkl. moms.
Afbudsregler: Senest kl. 12.00 én hverdag før aftale. Ellers skal der betales for timen.

Hvordan kommer jeg igang?
Du skal bede om Rutinepakke eller en rutinetime via kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en kørelærer som aftaler første kørsel med dig.

Hvor mange timer skal jeg bruge?
Det ved vi først rigtigt når vi kommer igang men du bestemmer helt selv hvor mange timer du vil køre. Vi vil blot rådgive dig.

Hvad indeholder Rutinepakken?
Vores rutinepakke indeholder onlineadgang til undervisningssystemet ”Køreklar” og 4 lektioner á 60 min.
Det plejer at være rigeligt med 4 lektioner, da der vil blive fokuseret på, om du kan udføre de forskellige manøvrer samt at køre i de forskellige miljøer.

Hvis du først vil se om det er noget for dig kan du starte med at købe én lektion.

Kan jeg købe flere lektioner?
Ja du giver blot besked til kørelæreren, så vil dette blive tilrettet. Det plejer dog at være rigeligt med de 4 lektioner, da der vil blive fokuseret på forskellige manøvrer mellem lektioner for at ”sikre” at du kan håndtere kørsel i de forskellige miljøer.

Kan jeg miste mit kørekort?
Nej. Vi er kørelærere og kan ikke fratage dig dit kørekort. Formålet med disse rutinetimer er at få dig tilbage i bilen som en sikker bilist.

Jeg er meget nervøs. Kan i hjælpe med det?
Vi har mange års erfaring med nervøse elever. En del af denne nervøsitet følger med følelsen af ikke at være sikker bag rattet. Efter disse rutinetimer vil meget af dette naturligt forsvinde.

Skal jeg på manøvrebane eller glatbane?
Nej til begge. Glatbane kan dog være en god idé og hvis du ønsker dette, kan vi hjælpe med kurset og den teori som følger med. Uanset hvor dårligt du synes du kører har du ikke brug for manøvrebane. Vi starter typisk din første køretime på en simpel rute udenfor storbyen, så din start bliver let og overskuelig.

Tilbyder i rutinetimer i automatgear?
Nej, desværre